Szöveggondozási szolgáltatás megrendelésének menete

Tájékozódás árainkról

Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, mennyibe kerülne az adott dokumentum ellenőrzése. Oldalszámra körülbelüli, leütésszámra pontos árat kaphat.

Megrendelés elküldése

Kérjük, küldje el megrendelését a Kapcsolatfelvétel oldalon található űrlap segítségével vagy e-mailben. 24 órán belüli igények esetén kérjük, mindenképpen telefonáljon, és megnézzük, eleget tudunk-e tenni sürgős kérésének.

 Visszaigazolás

12 órán belül visszaigazoljuk megrendelését és elküldjük a hivatalos árajánlatot is. A megjelölt teljesítési idő ennek ön általi jóváhagyásával indul.

Ellenőrzött anyag átadása

Két dokumentumot adunk át önnek. Egyet, amelyben az összes általunk javasolt módosítás elfogadásra került, és egyet, amelyben nyomon követheti, milyen változtatásokra került sor, illetve megjegyzésben jelöljük azokat a részeket, amelyek nem hibásak, de módosításukkal  növelhető a szöveg minősége. Ne felejtse el ezeket végignézni.
Ön kiállítja a teljesítési igazolást (jogi személy esetén), mi pedig a számlát.

További kérdések esetén állunk rendelkezésére

Amennyiben a módosítások nyomán további kérdése merülne fel, állunk rendelkezésére továbbra is bármilyen további költség nélkül.

 

Kapcsolatfelvétel

E-mailben, telefonon vagy a mellékelt űrlap kitöltésével veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, üzenetküldéskor jelezze az ellenőrizni kívánt szöveg

  • jellegét,
  • terjedelmét, illetve hogy
  • mikorra szeretné megkapni az átnézett szöveget.

  0670-578-2167