Szakdolgozat-korrektúra, szakdolgozat-lektorálás  

Alapszakos szakdolgozat-korrektúra

Mesterszakos szakdolgozat-korrektúra

PhD-disszertáció korrektúra

Beadandó, dolgozat, esszé lektorálása, korrektúrája

Miért fontos átnézetni a szakdolgozatunkat?

Sokat ronthat a szakdolgozatunk megítélésén az opponensek, professzorok szemében, ha az helyesírási hibákat vagy elírásokat tartalmaz.  A konzulenseknek nincs ideje arra, hogy a szakmai szempontokon felül a szakdolgozatok helyesírását is kijavítsák. Beadandókhoz, esszékhez, szakdolgozatokhoz ajánljuk magunkat. Ezekre nyújthat megoldást a szakdolgozat-korrektúra avagy szakdolgozat-lektorálás:

Társadalomtudományi területen a dokumentumok lektorálását is vállaljuk: ha valamilyen logikai-értelmi inkonzisztenciára bukkanunk, arra mindenképpen felhívjuk a figyelmet. Ám a szakmai kérdéseket illetően a konzulens véleménye az irányadó.

Nézesse át Ön is elkészült munkáját, hogy alapossága pozitív képet fessen Önről a leendő olvasók szemében! Szerencsére ma már kevesen hagyják ki ezt a fontos lépést, mert tudják, hogy sok múlhat rajta.

Szakdolgozat-korrektúra hallgatóknak is elérhető, kedvező áron

Segíthetünk a döntésben?

Az alábbi gombra kattintva a leütésszám ismeretében pontosan kiszámolhatja, vagy az oldalszám megadásával megbecsülheti a korrektúraszolgáltatás díját.

Kapcsolatfelvétel

E-mailben, telefonon vagy a mellékelt űrlap kitöltésével veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, üzenetküldéskor jelezze az ellenőrizni kívánt szöveg

  • jellegét,
  • terjedelmét, illetve hogy
  • mikorra szeretné megkapni az átnézett szöveget.

  0670-578-2167