Szolgáltatásaink álláskeresőknek: önéletrajz-korrektúra

Szolgáltatásaink

  • Önéletrajz-korrektúra

  • Álláskeresési pályázat, illetve motivációs levél korrektúrája

  • Hivatalos dokumentumok, pályázatok ellenőrzése

Miért fontos, hogy hibátlan önéletrajzot adjunk be?

 

Már a kezdő álláskeresők is tisztában vannak vele, hogy mennyire fontos az első benyomás, amit mindenekelőtt az önéletrajzunk, illetve motivációs levelünk alapján szereznek rólunk a HR-esek, cégvezetők, ezért elkerülhetetlen az önéletrajz korrektúrája.

Ha egy olyan pályázatot állítunk  össze, mely értelmi, logikai vagy helyesírási hibákat tartalmaz, könnyen lehet, hogy másodpercek alatt a lomtárban landol jelentkezésünk. Természetesen a helyesírás-ellenőrző program sokat javíthat a helyzeten, azonban olykor ronthat is rajta. A szövegszerkesztők beépített korrektúrajavaslatai az esetek nagy részében nem alkalmazkodnak a magyar helyesírás szabályaihoz, azon egyszerű oknál fogva, hogy fejlettségük ellenére továbbra sem taníthatóak nyelvünk finomságaira.

Megoldás: önéletrajz-korrektúra

Ezért javasolt hozzáértő szemmel megnézetni az önéletrajzot. Minimális befektetéssel elérhetjük, hogy eggyel kevesebb okuk legyen a kiválasztásért felelős szakértőknek pályázatunk mellőzésére.

Mindenképpen szükséges tehát külső szemlélőnek is átolvasni az anyagunkat, nehogy egy-egy hiba miatt szalasszunk el egy egyébként kiváló lehetőséget. A kulcs: önéletrajz-korrektúra

Kérjen árajánlatot most, önéletrajz-korrektúrára

Az alábbi gombra kattintva a leütésszám ismeretében pontosan kiszámolhatja, vagy az oldalszám megadásával megbecsülheti a korrektúraszolgáltatás díját.

Kapcsolatfelvétel

E-mailben, telefonon vagy a mellékelt űrlap kitöltésével veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, üzenetküldéskor jelezze az ellenőrizni kívánt szöveg

  • jellegét,
  • terjedelmét, illetve hogy
  • mikorra szeretné megkapni az átnézett szöveget.

  0670-578-2167