Szolgáltatásaink álláskeresőknek

  • Önéletrajz-korrektúra

  • Álláskeresési pályázat, illetve motivációs levél korrektúrája

  • Hivatalos dokumentumok, pályázatok ellenőrzése

Miért fontos, hogy hibátlan önéletrajzot adjunk be?

 

Már a kezdő álláskeresők is tisztában vannak vele, hogy mennyire fontos az első benyomás, amit mindenekelőtt az önéletrajzunk, illetve motivációs levelünk alapján szereznek rólunk a HR-esek, cégvezetők.

Ha egy olyan pályázatot állítunk  össze, mely értelmi, logikai vagy helyesírási hibákat tartalmaz, könnyen lehet, hogy másodpercek alatt a lomtárban landol jelentkezésünk. Természetesen a helyesírás-ellenőrző program sokat javíthat a helyzeten, azonban olykor ronthat is rajta. A szövegszerkesztők beépített korrektúrajavaslatai az esetek nagy részében nem alkalmazkodnak a magyar helyesírás szabályaihoz, azon egyszerű oknál fogva, hogy fejlettségük ellenére továbbra sem taníthatóak nyelvünk finomságaira.

Mindenképpen szükséges tehát külső szemlélőnek is átolvasni az anyagunkat, nehogy egy-egy hiba miatt szalasszunk el egy egyébként kiváló lehetőséget.

Kérjen árajánlatot most

Az alábbi gombra kattintva a leütésszám ismeretében pontosan kiszámolhatja, vagy az oldalszám megadásával megbecsülheti a korrektúraszolgáltatás díját.