Könyvkorrektúra

Könyv korrektúra

Gyors, precíz, megfizethető

Nem könnyű megtalálni a megfelelő lektort vagy korrektort kiadásra váró könyvünkhöz. Engedje, hogy megkönnyítsük a dolgát, és levegyük ezt a terhet a válláról. A könyvkorrektúra mindig alapos körültekintést kíván.

 

Könyvkorrektúra – ránk számíthat

Vállaljuk regény, mese, monográfia, tanulmány, bármilyen más hosszabb szöveg korrektúráját. A könyvkorrektúra során nemcsak a szokásos helyesírási hibák javítását végezzük el, hanem amennyiben társadalomtudományi beállítódásunkkal a téma nem idegen számunkra, lektorálásra is sor kerül, tehát odafigyelünk a dokumentum egységességére, rávilágítunk az esetleges ellentmondásokra, nehezen érthető részekre.

A kézirat korrektúrája elengedhetetlen lépés, mielőtt kiadásra kerülne sor.

Az olvasóknak élményt kell hogy adjon az olvasás, egyetlen író sem engedheti meg magának, hogy a fogyasztók fennakadjanak a helyesírási hibákon vagy elírásokon. A kiadók is szívesebben olvasnak olyan kéziratot, amelyek minősége már eleve megüti a mércét, így miután kész a mű, kiadót is könnyebb lesz találni, és a végső olvasó-szerkesztés már nem igényel annyi energiát.

Talán találunk olyan ismerőst, barátot családtagot, aki vállalja, hogy átolvassa az anyagot, azonban ha profikra bízzuk a munkát, szívességet sem kell kérnünk senkitől, illetve az elvégzett munka minősége is magasabb szintű.

Szolgáltatásunk segítségével a kézirat hibátlan, következetes, elírásoktól és stílustörésektől mentes:

 

Novella

Regény

Memoár, önéletrajz

Történelmi

Monográfia

Ezoterikus

Önsegítő

stb.

Kapcsolatfelvétel

E-mailben, telefonon vagy a mellékelt űrlap kitöltésével veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, üzenetküldéskor jelezze az ellenőrizni kívánt szöveg

  • jellegét,
  • terjedelmét, illetve hogy
  • mikorra szeretné megkapni az átnézett szöveget.

  0670-578-2167